Η FESPA έχει ανακοινώσει ένα εκρηκτικό πρόγραμμα, παράλληλων με την έκθεση, δράσεων για να προσφέρει απίστευτες γνώσεις σχετικά με τις νέες εφαρμογές εκτύπωσης και τις επιχειρηματικές δυνατότητες στους επισκέπτες της. Είτε ενδιαφέρεστε για επιγραφή, εκτύπωση σε ύφασμα, εκτύπωση έτοιμων ενδυμάτων και γρήγορη μόδα, ντύσιμο οχημάτων, colour management στο πρόγραμμα της FESPA υπάρχουν πολλές δράσεις για όλους, όπως τα NEW Colour L*A*B*, ENHANCED Print Make Wear, Printeriors, World Wrap Masters, Trend Theatre και τα βραβεία FESPA. Όλες οι παρουσιάσεις είναι δωρεάν** και θα τρέξουν καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, 14-17 Μαΐου.
** Εκτός από τον διαγωνισμό World Wrap Masters που έχει συμμετοχή € 150.

COLOUR L*A*B* 

To colour L*A*B* είναι ένα νέο χαρακτηριστικό της FESPA Global Print Expo 2019 στο Μόναχο. Αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για την βελτίωση της τυποποίησης των χρωμάτων σε όλες τις εκτυπώσεις.

Το colour L*A*B* θα παρέχει μια συνολική επισκόπηση όλων των στοιχείων που συμβάλλουν στην επαγγελματική διαχείριση χρώματος και μια παρουσίαση από σειρά εξειδικευμένων προμηθευτών. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη δράση με ζωντανές επιδείξεις, προσυμφωνημένες εκδρομές και δωρεάν εκπαιδευτικές παρουσιάσεις.

PRINTERIORS

Τα Printeriors επιστρέφουν φέτος με εφαρμογές διακόσμησης εξωτερικών χώρων. Η επέκταση αυτή δεν προσφέρει μόνο εφαρμογές εστιασμένες στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, όπως ταπετσαρίες, φωτιστικά, λευκά είδη όπως κουρτίνες και μαξιλάρια, τραπέζια και μπουφέδες, γραφικά παραθύρων και καρέκλες, αλλά οδηγεί τον επισκέπτη πέρα από το εσωτερικό και ανοίγει τα μάτια του σε νέες ευκαιρίες για εφαρμογές διακόσμησης εξωτερικών χώρων, όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες και αειφόρες λύσεις εξωτερικής σήμανσης.

PRINT MAKE WEAR 

Η βιομηχανία της μόδας οδηγείται από την παραγωγή γρήγορης μόδας. Με μεγάλη ζήτηση από τους σχεδιαστές, τους παραγωγούς τους εκτυπωτές να μάθουν περισσότερα, η FESPA προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε τις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνικές. Με ημερήσιες προσυμφωνημένες ξεναγήσεις που καλύπτουν δύο άξονες, roll-to-roll και direct-to-garment, μπορεί κανείς να ανακαλύψει νέες επιχειρησιακές ευκαιρίες.

WORLD WRAP MASTERS 

Ένας διαγωνισμός «ντυσίματος» θα γίνει ζωντανά και θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες, καθώς οι καλύτεροι στο ντύσιμο οχημάτων παγκοσμίως ανταγωνίζονται με το χρόνο που θα στέψει κάποιον παγκόσμιο πρωταθλητή.

TREND THEATRE 

Ποιες είναι οι μεγάλες προκλήσεις και οι τάσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις; Το Trend Theater της FESPA, το οποίο διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων και θα γίνεται όλες τις μέρες της έκθεσης, θα εμπνεύσει και θα βοηθήσει τον επισκέπτη να μάθει τα τεχνικά και βιομηχανικά ζητήματα που σχετίζονται περισσότερο με την επιχείρησή του. Το κοινό θα «βυθιστεί» σε μια σειρά καθημερινών τάσεων και παρουσιάσεων με γνώμονα το προϊόν και την τεχνολογία, με την ευκαιρία να πάρει ανεκτίμητες γνώσεις.

FESPA AWARDS 

Τα βραβεία FESPA ιδρύθηκαν το 1991 και αποτελούν τα μοναδικά ανεξάρτητα βραβεία στην εκτυπωτική βιομηχανία, φημισμένα σε όλο τον κόσμο της εκτύπωσης. Απολαύστε εξαιρετικά παραδείγματα εκτύπωσης και κερδίστε έμπνευση για την επιχείρησή σας. Νέο για το 2019: μην ξεχάσετε να πάρετε έναν αποκλειστικό κατάλογο με όλες τις συμμετοχές στα φετινά Βραβεία FESPA!