Οι ενημερωτικές μας συναντήσεις

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου με σκοπό την ενημέρωση των μελών του σε θέματα που τους αφορούν αλλά και ευκαιρία συνάντησης, αποφάσισε κάθε 2 μήνες περίπου να διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις - informational meetings, (ημερίδες, ομιλίες, ενημερώσεις στα γραφεία του Συνδέσμου στην Καλλιθέα ή και αλλού. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου,
Προχωράμε στη δεύτερη συνάντησή μας το Σάββατο 15 Iουνίου 2024 στα γραφεία του συνδέσμου μας. Σας περιμένουμε!

Εξατομικευμένες On-demand Εκτυπώσεις - Μια τάση της αγοράς που συνεχώς αυξάνεται

Σάββατο 15 Ιουνίου
11.00 πμ, στα γραφεία του συνδέσμου (Ελ. Βενιζέλου 94, Καλλιθέα)

• Εκτύπωση σε Είδη Ένδυσης και άλλα Υφασμάτινα είδη – Τεχνολογίες DTG, DTF, DTE (Direct to Embroidery)
• Εκτύπωση απευθείας πάνω σε Αντικείμενα
Εισηγητής: Γιώργος Κουρσάρης / Atlas Digital AE

Η απευθείας ψηφιακή εκτύπωση σε ρούχα και αντικείμενα αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά με πλήθος ευκαιριών για τους επαγγελματίες της εκτύπωσης, προσφέροντας διεύρυνση πελατολογίου και υπηρεσιών
Η επιλογή της κατάλληλης τεχνολογίας και του εξοπλισμού εξαρτάται από το πελατολόγιο, τις ανάγκες, το στόχο και τις αγορές στις οποίες θέλει να επεκταθεί μια επιχείρηση. Γνωρίζοντας τις διαφορετικές τεχνολογίες εκτύπωσης και τις εφαρμογές τους, μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να κάνει τη κατάλληλη επιλογή.

DTG (Direct to Garment)

Όπως λέει και το όνομα της, η εκτύπωση Direct To Garment αφορά τη διαδικασία εκτύπωσης όπου ένας εκτυπωτής inkjet ψεκάζει σταγονίδια μελάνης απευθείας πάνω στο ύφασμα.
Το έτοιμο προς εκτύπωση ύφασμα τοποθετείται σε μια πλάκα, τεντώνεται για να μην τσαλακωθεί η επιφάνεια εκτύπωσης και τυπώνεται ψηφιακά όπως τυπώνεται και ένα χαρτί.

Με την τεχνολογία DTG (Direct-to-Garmend) εύκολη εκτύπωση σε ποικιλία ενδυμάτων όπως παντελόνια, παπούτσια, καπέλα, υφασμάτινες τσάντες, ολοκληρωμένες συλλογές μόδας και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να εκτυπώσετε σε βαμβάκι, μετάξι και πολυεστέρα, όλα με το ίδιο μελάνι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η απευθείας εκτύπωση σε ύφασμα δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα, με έντονα χρώματα, με μεγάλη ευκρίνεια και εξαιρετικά μαλακή υφή της εκτυπωμένης περιοχής στο ύφασμα.

DTF (Direct to Film)

Ένας εκτυπωτής DTF (Direct-to-Film) αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο της διακόσμησης ενδυμάτων, επιτρέποντας τη μαζική εκτύπωση με χαμηλό κόστος σε διάφορα υφάσματα και είδη, όπως μπλουζάκια, τζιν, καπέλα, πόλο, σακίδια πλάτης, ποδιές, αθλητικές στολές κ.λπ. και πολλά άλλα. Τα ζωντανά και λεπτομερή αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσω της εκτύπωσης DTF την καθιστούν προτιμώμενη επιλογή για όσους αναζητούν τον συνδυασμό ποιότητας, οικονομίας και ευκολίας.

H εκτύπωση DTF, σας επιτρέπει να δημιουργείτε μοναδικά σχέδια που ανταποκρίνονται σε εξατομικευμένες προτιμήσεις και ξεχωρίζουν στην αγορά.

DTE (Direct to Embroidery)
Απευθείας εκτύπωση σε κέντημα
Προσθέστε Χρώμα και Λεπτομέρεια σε Κεντήματα

Με την τεχνολογία DTE εκτυπώνετε με απόλυτη ακρίβεια πάνω σε κεντήματα για εντυπωσιακά, ρεαλιστικά χρώματα και μεγάλη λεπτομέρεια, και μπορείτε να ζωντανέψετε τα κεντημένα σε ρούχα και άλλα είδη, σχέδια.

Η καινοτόμος τεχνολογία DTE φέρνει επανάσταση στη διακόσμηση ενδυμάτων και άλλων υφασμάτινων ειδών, καθώς τυπώνει με απεριόριστα χρώματα πάνω σε κεντημένα με άσπρη κλωστή σχέδια. Έτσι, όχι μόνο δεν απαιτείται stock νημάτων διαφορετικών χρωμάτων, αλλά ούτε καν ακριβές κεντητικές μηχανές με πολλές βελόνες.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ