Η FESPA ξεκίνησε την καμπάνια επισκεπτών για την FESPA 2019 Global Print Expo και την European Sign Expo 2019, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 14-17 Μαΐου 2019 στο Messe Munich, στη Γερμανία.

Η στρατηγική της διαφημιστικής εκστρατείας και για τις δύο εκθέσεις είναι η «Έκρηξη των δυνατοτήτων», γιορτάζοντας το πλήθος των εμπορικών και δημιουργικών ευκαιριών στη μεταξοτυπία και την ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, την εκτύπωση σε ύφασμα και των πινακίδων σήμανσης.

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

«Οι γνώσεις μας από προηγούμενες εκδηλώσεις και από το φετινό FESPA Print Census επιβεβαιώνουν ότι οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης και οι επιγραφοποιοί αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους ανάπτυξης των επιχειρήσεων τους», δήλωσε ο Roz Guarnori, Διευθυντής Εκθέσεων της FESPA. «Το θέμα της  Έκρηξης των Δυνατοτήτων, με το οποίο υπογράφουμε όλες μας τις εκδηλώσεις για το 2019, υπογραμμίζει τις απεριόριστες ευκαιρίες που υπάρχουν μέσα στον κλάδο μας που βασίζονται στις καινοτομίες της τεχνολογίας, και μια ανεπανάληπτη επιχειρηματική διάθεση να πειραματιστεί με νέες εφαρμογές και να εισέλθει σε νέες αγορές».

Το Μόναχο είχε φιλοξενήσει ξανά στο παρελθόν εκθέσεις της FESPA το 1999, το 2005, το 2010 και το 2014. Η FESPA Global Print Expo 2019 θα καλύψει έξι αίθουσες στο Messe Munich, με περισσότερους από 700 εκθέτες να αναδεικνύουν τις τελευταίες τεχνολογίες και εφαρμογές για μεταξοτυπία και ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, εκτύπωση υφάσματος και έτοιμου ενδύματος, εκτύπωση για διακόσμηση εσωτερικών χώρων, επένδυση οχημάτων (vehicle wrapping), συσκευασία και μη τυπωμένη σήμανση. Επίσης μετά την επιτυχία τους στη FESPA Global Print Expo 2018, η FESPA 2019 θα αφιερώσει μια ολόκληρη αίθουσα (Α4) στα υποστρώματα.

Η European Sign Expo 2019 δίνει στους επιγραφοποιούς και τους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων (brand owners) μια έκθεση αφιερωμένη στη μη τυπωμένη σήμανση, προσφέροντας παράλληλα στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν ευκαιρίες στην οπτική επικοινωνία πέρα από την εκτύπωση.

Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν επίσης από πληθώρα εκπαιδευτικών παρουσιάσεων που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της FESPA για επενδύσεις στην εκπαίδευση και την προώθηση βέλτιστων πρακτικών, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών παρουσιάσεων από προηγούμενες εκδηλώσεις και νέων πρωτοβουλιών που καθοδηγούνται από τις νέες τάσεις της αγοράς και τα σχόλια των επισκεπτών.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

«Είναι φανερό από την επισκεψιμότητα της περσινής έκθεσης στο Βερολίνο που έσπασε κάθε ρεκόρ, ότι η ετήσια FESPA Global Print Expo στην Ευρώπη θεωρείται βασικός προορισμός των επιχειρήσεων εκτύπωσης και σήμανσης που αναζητούν τα εργαλεία για να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους» συνέχισε ο Roz «αλλά και την έμπνευση από πραγματικές ιστορίες επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Καθώς οι εκθέτες μας μοιράζονται τα σχέδια τους για τους επόμενους μήνες, περιμένουμε να δούμε ποιες νέες δυνατότητες θα δημιουργήσουν και να φανταστούμε νέους δρόμους για τη συνεχή ανάπτυξη των επισκεπτών μας».

Περισσότερες πληροφορίες:

web: www.fespaglobalprintexpo.com