Από την ομάδα της FESPA

Οι τέσσερις εκδηλώσεις FESPA 2024 που θα συνδιοργανωθούν στο Άμστερνταμ τον Μάρτιο του 2024, πρόκειται να προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία στους εκτυπωτές ειδικών εφαρμογών, με περισσότερες από 425 εταιρείες-εκθέτες να έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα συμμετάσχουν στις FESPA Global Print Expo 2024, European Sign Expo, Personalization Experience και Sportswear Pro.

Οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν ότι θα δουν λύσεις υλικού, όπως επίπεδους εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους και εκτυπωτές ρολού, καρουζέλ μεταξοτυπίας καθώς και μια σειρά από λύσεις φινιρίσματος. Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένους προμηθευτές/κατασκευαστές που θα παρουσιάζουν προϊόντα για ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, μεταξοτυπία και εκτυπώσεις σε ύφασμα είναι οι Agfa, Brother, Colorjet India, HanGlory, Liyu International, MHM, Mimaki, Roland, Epson, Mutoh και swissQprint.

Ανάμεσα στους προμηθευτές λογισμικού είναι οι Caldera, EFI, Fiery και Roq, που θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένες ροές εργασίας, αυτοματοποιημένη ενσωμάτωση εργασιών και διαχείριση χρώματος, καθώς και μια σειρά από συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υποστήριξη των επιχειρήσεων στο ταξίδι προς τον αυτοματισμό.

Οι 3A Composites, Antalis, Epson, HEXIS SAS, InkTec Europe και ORAFOL Europe είναι μεταξύ των εταιρειών που θα παρουσιάζουν υλικά και αναλώσιμα εκτύπωσης, με έμφαση σε ανακυκλωμένα/ανακυκλώσιμα και βιώσιμα εναλλακτικά υλικά και μελάνια με περιβαλλοντική συνείδηση.

Ο επικεφαλής της FESPA Global Print Expo, Michael Ryan σχολιάζει : «Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες διαφοροποίησης των εκδηλώσεων FESPA είναι η πραγματικά ποικίλη γκάμα προϊόντων που παρουσιάζονται. Με τη σαφή εστίασή μας σε λύσεις για επιχειρήσεις ειδικών εκτυπώσεων, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών γραφικών, των εκτυπωτών υφασμάτων και των παραγωγών βιομηχανικών εκτυπώσεων, προσφέρουμε μια έντονη/συμπυκνωμένη εμπειρία όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται σε έναν χώρο. Με τη συμπερίληψη των επιγραφών, των λύσεων προσωποποίησης και των τεχνολογιών για την παραγωγή αθλητικών ενδυμάτων, οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν σε μια πληθώρα δημιουργικών και εμπορικών ευκαιριών που σχετίζονται άμεσα με την επιχείρησή τους».

Με τους επιβεβαιωμένους εκθέτες της European Sign Expo 2024 να έχουν ήδη ξεπεράσει την περσινή έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν να δουν μια σειρά λύσεων για δημιουργία επιγραφών από περισσότερους από 85 επιβεβαιωμένους προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων των Cosign, Domino Sign, EFKA, Harmuth CNC-Frästechnik, Jinan AOL CNC Equipment , Lintel Display, Navori Labs και NSELED. Οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν προϊόντα για channel lettering, ψηφιακή και διαστατική σήμανση, εγχάραξη, φωτεινές επιγραφές, LED, συστήματα εξωτερικού χώρου, κοπτικά λέιζερ και άλλα εργαλεία επιγραφοποιίας.

Οι διεθνείς προμηθευτές του Personalization Experience είναι, ανάμεσα σε άλλους, οι Antigro, Kit Builder, Mediaclip και XMPie, που θα παρουσιάζουν σχεδιαστικά λογισμικά για προσωποποίηση και μάρκετινγκ μεταβλητών δεδομένων. Οι Tajima Europe, PunchCloud OU και ZSK Stickmaschinen, θα αναδείξουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες υλικού (hardware) και υπηρεσίες τέχνης για κέντημα.

Στην Sportswear Pro, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν λύσεις εκτύπωσης dtg (direct-to-garment), dtf (direct-to-film), εξάχνωσης (sublimation) και θερμομεταφοράς, καθώς και κεντήματα και κοπή με λέιζερ από εταιρείες όπως οι Ara NV, GD Han's Yueming Laser Technologies Co., MTC Textile Co., Ricoma και άλλες.

Οι εγγραφές για τις FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalization Experience και Sportswear Pro έχουν ήδη ξεκινήσει. Η είσοδος και στους τέσσερις εκθεσιακούς χώρους είναι δωρεάν για μέλη ενός εθνικού συνδέσμου FESPA ή του FESPA Direct.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τις εκπτώσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.fespaglobalprintexpo.com/2024-registration

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την FESPA Global Print Expo 2024, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.fespaglobalprintexpo.com/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την European Sign Expo 2024, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://ese.fespa.com/welcome

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Personalization Experience, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.personalisationexperience.com/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Sportswear Pro 2024, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.sportswearpro.com/

Πηγή: https://www.fespa.com/en/news-media/press-releases/strong-global-exhibitor-line-up-across-4-fespa-2024-events