Η European Sign Expo, η κορυφαία διεθνής έκθεση της Ευρώπης για μη τυπωμένη σήμανση και οπτική επικοινωνία, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά μαζί με την FESPA Global Print Expo από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2019 στο Μόναχο της Γερμανίας.

Στην αίθουσα A4 του Messe Munich, η European Sign Expo θα προσφέρει στους επιγραφοποιούς την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από κορυφαία διεθνή εμπορικά σήματα αλλά και μικρότερες εταιρείες, καθώς και να συναντηθούν και να δικτυωθούν με εκθέτες και συναδέλφους και να εμπνευστούν από τις δυνατότητες που προσφέρει η βιομηχανία.

Οι επισκέπτες της European Sign Expo 2019 θα μπορούν να ανακαλύψουν πάνω από 100 εκθέτες που ειδικεύονται σε επιγραφές με φωτισμό, τρισδιάστατες, ψηφιακές, νέον, LED και εργαλεία επιγραφοποιίας. Μαζί με τους παλιούς εκθέτες, όπως οι Aluvision, Automatic Letter Bender, Cosign, Mouse, Pixlip, Roffelsen Plastics, Sloan LED και Yellotools, προστίθενται φέτος περισσότεροι από 30 νέοι εκθέτες, όπως οι Artiteq, Balted, Dizrega, MPL PowerElektro, Queue Advertising, Viscom LED and Frames.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ολλανδική εταιρεία EFKA είναι χορηγός στην European Sign Expo 2019. Ο Henk Lever, διευθυντής και ιδιοκτήτης της EFKA, σχολιάζει: «Η European Sign Expo είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για εμάς. Ως παραγωγός textile frames και φωτιστικών κουτιών (lightboxes) στην Ολλανδία εδώ και πολλά χρόνια, θέλαμε να επεκταθούμε σε διεθνές επίπεδο και θεωρώ ότι η European Sign Expo είναι ο καλύτερος τρόπος για να απευθυνθούμε σε προμηθευτές και πελάτες. Θεωρούμε επίσης πολύ ωφέλιμο το γεγονός ότι η έκθεση γίνεται σε διαφορετικό μέρος σε ετήσια βάση, το οποίο σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε το ευρωπαϊκό μας αποτύπωμα.

Η έκθεση είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους επισκέπτες να μιλήσουν με τους εκθέτες πρόσωπο με πρόσωπο και να δουν τις τελευταίες εξελίξεις από πρώτο χέρι. Προσβλέπουμε στην European Sign Expo 2019 για να συναντήσουμε παλιούς και νέους πελάτες και προμηθευτές και να παρουσιάσουμε τα νεότερα προϊόντα μας. Πιστεύω ότι η συμμετοχή στην European Sign Expo μπορεί να αλλάξει το τοπίο για τις επιχειρήσεις των επισκεπτών.»

Οι επισκέπτες της European Sign Expo μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την FESPA Global Print Expo, καθώς οι επιγραφοποιοί θα μπορούν να διερευνήσουν τις δυνατότητες που προσφέρονται από τις εφαρμογές εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους, ενώ οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης μπορούν να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες στην οπτική επικοινωνία πέρα από την εκτύπωση.

Ο Roz Guarnori, Διευθυντής Εκθέσεων της FESPA, σχολιάζει: «Από την πρώτη European Sign Expo το 2013, η έκθεση έχει αναπτυχθεί με συνέπεια, πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Για παράδειγμα, γνωρίζοντας ότι οι εκθέτες μας στην European Sign Expo επιθυμούν να συζητούν με τους τελικούς χρήστες, τους αρχιτέκτονες, τους σχεδιαστές και τους πωλητές λιανικής, κάνουμε ιδιαίτερες προσπάθειες για την προσέλκυση αυτών των ακροατών στη φετινή έκθεση.

Έχοντας πετύχει 26% αύξηση του κοινού χρόνο με το χρόνο έως το 2018, και ακούγοντας την εποικοδομητική κριτική των επισκεπτών και των εκθετών, είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε ένα κορυφαίο γεγονός στην αγορά, που ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες των επαγγελματιών επιγραφοποιών».