Έμεινε λιγότερο από ένας χρόνος έως ότου η Global Print Expo 2020 ανοίξει τις πόρτες της στη Μαδρίτη της Ισπανίας στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA, 24 - 27 Μαρτίου 2020.

Το νέο site www.fespa2020.com, παρέχει ήδη στους εκθέτες και τους επισκέπτες όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την έκθεση, τον τόπο διεξαγωγής και το ταξίδι τους στη Μαδρίτη.

Το site έχει το θέμα της έκθεσης για το 2020, «Where Colour Comes Alive» (εκεί όπου το χρώμα ζωντανεύει), χρησιμοποιώντας ζωηρές εικόνες που αναμιγνύουν το μπλε, το πορτοκαλί και το ροζ χρώμα που σηματοδοτούν τις τρεις ζώνες της έκθεσης: την μεταξοτυπία, την ψηφιακή εκτύπωση και το ύφασμα.

Η καμπάνια της FESPA Global Print Expo 2020 θα βασιστεί στο θέμα «Έκρηξη των δυνατοτήτων» της έκθεσης του 2019 στο Μόναχο, ενισχύοντας την αισιοδοξία και εστιάζοντας στις απεριόριστες ευκαιρίες που υπάρχουν για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και τους επιγραφοποιούς, να διαφοροποιηθούν και να αναπτυχθούν.

Ο Διευθυντής Εκθέσεων της FESPA Roz Guarnori σχολιάζει: «Η έκθεση Global Print Expo για το 2020 γίνεται νωρίτερα από ότι συνήθως και λαμβάνει χώρα σε μια πόλη που θα είναι καινούργια στους περισσότερους εκθέτες. Ανοίγοντας την ιστοσελίδα της FESPA 2020 έναν ολόκληρο χρόνο πριν από την έκθεση, στοχεύουμε να υποστηρίξουμε τους εκθέτες μας, παρέχοντάς τους όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και πληροφορίες για να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία της συμμετοχής τους στη Μαδρίτη».

Η FESPA Global Print Expo 2020 θα καλύψει όλες τις πτυχές της μεταξοτυπίας, της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους και της εκτύπωσης υφάσματος και θα είναι και πάλι μαζί με την European Sign Expo για μη τυπωμένη σήμανση.