Ετοιμαστείτε να συνδεθείτε με την κοινότητα FESPA και να μάθετε τα πάντα γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στις εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, σε μια ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση 2 ημερών, 26-27 Μαΐου 2021, που θα αφορά σε γραφικά και διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Σε αυτή την εκδήλωση, μέρος της σειράς FESPA Innovation & Trends (FIT), θα παρουσιαστούν οι τελευταίες κυκλοφορίες των κορυφαίων καινοτόμων εκτυπωτών για το μεγάλο σχήμα και τις εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Με τη συμμετοχή σας, θα μάθετε ποιοι βασικοί προμηθευτές τεχνολογιών εκτύπωσης έχουν αναπτύξει νέα προϊόντα ως απάντηση στις κρίσιμες τάσεις της αγοράς.

Η επανεκκίνηση μετά την πανδημία COVID-19 απαιτεί περαιτέρω επενδύσεις στην αποδοτικότητα των επιχειρήσεων, η οποία έρχεται μέσω πιο συνδεδεμένων ροών εργασίας με λιγότερα σημεία επαφής και ταχύτερα ποσοστά απόκρισης για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών. Ο χρόνος που εξοικονομήθηκε από τους αγοραστές εκτύπωσης έχει μετατοπιστεί εξ ολοκλήρου από τις καινοτομίες στις εκτυπώσεις web-to-print και τις διαδικτυακές πωλήσεις, κάνοντας τους εκτυπωτές να ξανασκεφτούν τα πρότυπα στην αναζήτηση της ανάπτυξης.

Η εμπιστοσύνη για επενδύσεις προέρχεται από τη συνεργασία με μια αλυσίδα εφοδιασμού που έχει ένα σαφές όραμα. Η προσωποποιημένες εκτυπώσεις και εκείνες με μικρότερα τιράζ δεν μπορούν να παραμείνουν κερδοφόρες χωρίς την απαιτούμενη ταχύτητα, ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Οι προσδοκίες των εμπορικών σημάτων σχετικά με τη βιωσιμότητα συνεχίζουν να ενθαρρύνουν μια πιο προσεκτική προσέγγιση στους πολύτιμους πόρους, όπου το μοντέλο κυκλική οικονομίας «μείωση-επαναχρησιμοποίηση-ανακύκλωση» (Reduce-Reuse-Recycle) αντικαθιστά το παραδοσιακό οικονομικό μοντέλο «εξόρυξη-παραγωγή-διάθεση» (Take-Make-Waste).

Είτε θέλετε να προσφέρετε εκτυπώσεις σε λιανική, web-to-print, πιο βιώσιμα προϊόντα ή απλά να μειώσετε τα γενικά έξοδά σας για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, το FESPA Innovation & Trends θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Το διήμερο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εναρκτήριες συνεδρίες όπου θα συζητηθούν οι βασικές τάσεις που επηρεάζουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ακολουθούμενες από καίριες παρουσιάσεις και θα σας δώσει την ευκαιρία να συναντήσετε προμηθευτές, καθώς και να δικτυωθείτε με συναδέλφους.

Η πρώτη μέρα θα εστιάσει στα γραφικά μεγάλου μεγέθους και η δεύτερη στην εκτύπωση για εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές και την εγγραφή σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://hopin.com/events/fit-wideformat-graphics-decor#top