Η FESPA διοργανώνει άλλη μια διήμερη ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, που αφορά τους εκτυπωτές ειδών ένδυσης και μόδας. Στο νέο FESPA Innovations & Trends για τυπωμένο ένδυμα,  θα παρουσιαστούν οι τελευταίες κυκλοφορίες από τους κορυφαίους παγκόσμιους καινοτόμους κατασκευαστές εκτυπωτών υφάσματος.

Η «επανεκκίνηση» που επέφερε η πανδημία COVID-19 απαιτεί περαιτέρω επένδυση στην επιχειρηματική αποδοτικότητα, η οποία έρχεται μέσω πιο συνδεδεμένων ροών εργασίας με λιγότερα σημεία επαφής και ταχύτερα ποσοστά απόκρισης για την ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών. 

Η εμπιστοσύνη για επενδύσεις προέρχεται από τη συνεργασία με μια αλυσίδα εφοδιασμού που έχει ένα σαφές όραμα. Η προσωποποιημένες εκτυπώσεις και εκείνες με μικρότερα τιράζ δεν μπορούν να παραμείνουν κερδοφόρες χωρίς την απαιτούμενη ταχύτητα, ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Οι προσδοκίες των εμπορικών σημάτων σχετικά με τη βιωσιμότητα συνεχίζουν να ενθαρρύνουν μια πιο προσεκτική προσέγγιση στους πολύτιμους πόρους, όπου το μοντέλο κυκλική οικονομίας «μείωση-επαναχρησιμοποίηση-ανακύκλωση» (Reduce-Reuse-Recycle) αντικαθιστά το παραδοσιακό οικονομικό μοντέλο «εξόρυξη-παραγωγή-διάθεση» (Take-Make-Waste).

Είτε θέλετε να προσφέρετε εκτυπώσεις σε λιανική, web-to-print, πιο βιώσιμα προϊόντα ή απλά να μειώσετε τα γενικά έξοδά σας για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, το FESPA Innovation & Trends θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Το διήμερο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εναρκτήριες συνεδρίες όπου θα συζητηθούν οι βασικές τάσεις που επηρεάζουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ακολουθούμενες από καίριες παρουσιάσεις και θα σας δώσει την ευκαιρία να συναντήσετε προμηθευτές, καθώς και να δικτυωθείτε με συναδέλφους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές και την εγγραφή σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://hopin.com/events/fespa-printed-clothing