30 Σεπ 2021
Σεπτέμβριος 30, 2021

Global Print Expo 2021 & European Sign Expo

0 Σχόλια
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη μετά covid εποχή ζωντανή έκθεση FESPA Global Print Expo 2021 και την παράλληλη εκδήλωση European Sign Expo.

Εκθέτες και επισκέπτες ετοιμάζονται να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο στις FESPA Global Print Expo 2021 και European Sign Expo 2021 (12-15 Οκτωβρίου, RAI, Άμστερνταμ, Ολλανδία), υπό το φως της προοδευτικής χαλάρωσης των περιορισμών και – το άνοιγμα της φιλοξενίας και των ζωντανών εκδηλώσεων.

Η FESPA Global Print Expo 2021 και η συνεδριακή European Sign Expo θα συγκεντρώσουν ένα ευρύ φάσμα εκθετών στο εκθεσιακό κέντρο RAI και θα καταλάβουν ένα χώρο περίπου 16.000 τμ.

Θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν την ψηφιακή εκτύπωση, την εκτύπωση υφασμάτων, τη μεταξοτυπία και τη σήμανση στην «πραγματική ζωή».  Να δουν αλλά και να αγγίξουν τεχνολογίες και υλικά και να έχουν πρόσβαση στις συμβουλές των ειδικών από κοντά. (αυτοπροσώπως.)

      

Σαν επισκέπτες επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα Printeriors και το World wrap masters.
Τα Printeriors 2021 διανύει τον 5ο χρόνο λειτουργίας του και συγκεντρώνει την παγκόσμια κοινότητα εκτύπωσης σε μια γιορτή για τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Είναι μια διαδραστική εκδήλωση που υπογραμμίζει τις πολλαπλές ευκαιρίες για εκτυπωτές στη διακόσμηση εσωτερικών  χώρων, συνδέοντας τους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων, τους σχεδιαστές και τους αρχιτέκτονες με τους εκτυπωτές και τους κατασκευαστές.

Η αειφορία είναι ψηλά στην ατζέντα για την τεχνολογία, τη ροή εργασίας της παραγωγής και τα υλικά. Για άλλη μια φορά, η FESPA συνεργάστηκε με τον εικονογράφο, Jasper Goodall, για τα σχέδια για τις εφαρμογές των Printeriors, και χρησιμοποιήθηκαν ένας συνδυασμός βιώσιμων υφασμάτων και υλικών.

     

Οι διαγωνισμοί World Wrap Masters περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά εργαστήρια και επιδείξεις από παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτές wrap που μοιράζονται την εμπειρία και τις γνώσεις τους για το ντύσιμο των αυτοκινήτων. Όλα τα εργαστήρια είναι ανοιχτά τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους επισκέπτες.

Η συμμετοχή σε οποιονδήποτε διαγωνισμό World Wrap Masters σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες, να συναντήσετε συναδέλφους από όλο τον κόσμο και να ανταγωνιστείτε στον τελικό του World Wrap Masters Final.

Εγγραφείτε για να επισκεφθείτε την έκθεση FESPA Global Print Expo 2021 εδώ και επωφεληθείτε από έκπτωση 30 € στο εισιτήριό σας εισάγοντας τον κωδικό FESM110.