από την ομάδα της FESPA

Η FESPA δημοσίευσε το πρόγραμμα συνεδρίων για το νέο Sustainability Spotlight στην FESPA Global Print Expo 2022 (31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022, Messe Berlin, Γερμανία).

Το Sustainability Spotlight περιλαμβάνει 42 μεμονωμένες συνεδρίες, που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών της FESPA και θα παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για μια σειρά θεμάτων που στοχεύουν να βοηθήσουν τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις του κλάδου της οπτικής επικοινωνίας να λειτουργούν περιβαλλοντικά υπεύθυνα.

Θα βρίσκεται στο Hall 25/Stand C50 και όλες οι συνεδρίες θα είναι δωρεάν για συμμετοχή με κάθε εισιτήριο εισόδου FESPA και European Sign Expo 2022. Το συνέδριο θα πραγματοποιείται από την Τρίτη 31 Μαΐου στις 10:30 π.μ. έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 13:30.

Το Sustainability Spotlight χρηματοδοτείται από τους HP και Re-board Technology, Antalis και Drytac, καθώς και από την εταιρεία Hohenstein Textile Testing Institute GmbH & Co.

Το πλήρες πρόγραμμα θα είναι στα αγγλικά και περιλαμβάνει:

Το πρόγραμμα θα συντονίζεται από τον Francisco Lozano Winterhalder, Βιολόγο και Master Lecturer για τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία στο ESADE Business School.

Ο Michael Ryan, Επικεφαλής της Global Print Expo σχολιάζει: «Καθώς η βιωσιμότητα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για αγοραστές και προμηθευτές, καθίσταται επιτακτική ανάγκη για τους PSPs να οικοδομήσουν γνώσεις σε αυτόν τον περίπλοκο τομέα και να μάθουν για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που συνεπάγονται πιο βιώσιμές επιχειρήσεις. Αυτό το ολοκληρωμένο, δωρεάν πρόγραμμα συνεδρίων στοχεύει να υποστηρίξει εκτυπωτικές επιχειρήσεις, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές απαιτήσεις, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και την κερδοφορία.»

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα και τις ώρες των συνεδριών του Sustainability Spotlight εδώ: https://www.fespaglobalprintexpo.com/why-visit/features/Sustainability-Spotlight.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων και δεν υπάρχουν περιορισμοί λόγω COVID για την είσοδο στον χώρο του συνεδρίου.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη FESPA Global Print Expo 2022 και να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.fespaglobalprintexpo.com. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη των τοπικών εθνικών συνδέσμων FESPA ή του FESPA Direct.

Πηγή