Η FESPA ανακοίνωσε ότι η Global Print Expo θα επιστρέψει στο Βερολίνο της Γερμανίας το 2022, μαζί με την εκδήλωση για τη μη εκτυπωμένη σήμανση, European Sign Expo. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Messe Berlin από την Τρίτη 31 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

Αυτή η διοργάνωση θα είναι η 3η εκδήλωση της FESPA στην πόλη και μετά από μια επιτυχημένη έκθεση το 2018, τα σχόλια από τους επισκέπτες και τους εκθέτες ανέδειξαν ότι το Βερολίνο είναι ένας δημοφιλής χώρος για να επιστρέψει η FESPA. Η έκθεση αναμένεται να καλύψει 8 αίθουσες του Berlin Messe.

Ο Neil Felton, Διευθύνων Σύμβουλος της FESPA σχολιάζει: «Αφού διοργανώσαμε μια επιτυχημένη εκδήλωση στο Βερολίνο το 2018, η οποία είχε ρεκόρ διεθνών συμμετοχών, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε το 2022. Το Βερολίνο ήταν πάντα μια δημοφιλής πόλη και είναι προσβάσιμη από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς πόλεις. Η FESPA και για το 2022 θα εξακολουθήσει να αποτελεί βασική πηγή πληροφόρησης για τους εκτυπωτές που αναζητούν νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις τους και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το FESPA 2021 λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών και περιορισμών στα σύνορα».