Ο Michael Ryan, επικεφαλής της FESPA Global Print Expo, μοιράζεται τα νέα slogan για την FESPA 2024 και τις νέες ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες στις προσεχείς εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις μας για το 2024 στο Άμστερνταμ (19-22 Μαρτίου 2024) επικεντρώνονται στο να βοηθήσουν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες. Οι επιμέρους εκδηλώσεις της έκθεσης είναι μια φυσική εξέλιξη των event μας για το 2023, όπου προσκαλέσαμε τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις «Νέες Προοπτικές» (New Perspectives). Φέτος, ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες να βρουν τις πολλές νέες ευκαιρίες που τους περιμένουν στην έκθεση.

Ενώ η FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalisation Experience και Sportswear Pro λαμβάνουν χώρα παράλληλα στο RAI, οι εκδηλώσεις αυτές εξυπηρετούν ξεχωριστό κοινό η καθεμία και επικεντρώνονται σε διάφορες κατηγορίες αγοράς. Έτσι, έχουμε χρησιμοποιήσει τέσσερα slogan για τις εκδηλώσεις αυτές, προκειμένου να τις διαφοροποιήσουμε.

FESPA Global Print Expo: «Νέες Ευκαιρίες», (Opportunities, Revealed)

Το σύνθημα της FESPA Global Print Expo 2024, «Νέες Ευκαιρίες», υπογραμμίζει ότι υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθετε και φρέσκες ευκαιρίες να ανακαλύψετε, είτε είστε συχνός επισκέπτης της FESPA είτε την επισκέπτεστε για πρώτη φορά.

Η παρακολούθηση μίας έκθεσης της FESPA δεν είναι μόνο για να δείτε τις νέες τεχνολογίες. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα να ανακαλύψετε. Οι επισκέπτες θα δουν νέες εφαρμογές, λύσεις υλικού και λογισμικού, υλικά, μελάνια, και βιώσιμες διαδικασίες και τάσεις.

Εκτός από αυτά που έχουν να παρουσιάσουν οι εκθέτες, το φετινό "Sustainability Spotlight" θα παρουσιάσει νέες ευκαιρίες στη βιώσιμη παραγωγή και εναλλακτικές λύσεις για υλικά και πρώτες ύλες με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την επένδυση οχημάτων μπορούν να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις με τον διαγωνισμό World Wrap Masters και από ζωντανές επιδείξεις.

European Sign Expo: «Φωτεινές Ευκαιρίες» (Opportunities, Illuminated)

Το σύνθημα «Φωτεινές Ευκαιρίες», εκφράζει πώς η European Sign Expo «φωτίζει» μια σειρά λύσεων για τη βιομηχανία της σήμανσης και της οπτικής επικοινωνίας. Η έκθεση αυτή έχει σκοπό να εμπνεύσει τους επισκέπτες μας, αναδεικνύοντας νέες τεχνολογίες και λύσεις, υλικά και εφαρμογές, καθώς και τις τελευταίες τάσεις στον τομέα.

Η έκθεση θα παρουσιάσει μια ποικιλία λύσεων για τις επιγραφές, καλύπτοντας: εξωτερικές επιγραφές με μεταλλικά γράμματα (channel letters), την ψηφιακή επιγραφή, την χαρακτή, τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, τα LED και τα εργαλεία επιγραφών. Έχει δοθεί έμφαση σε ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα υποστρώματα για πιο βιώσιμες εφαρμογές σήμανσης και είναι φανερό ότι η ζήτηση των πελατών για πιο βιώσιμη παραγωγή έχει αυξηθεί, οπότε οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν να τους παρουσιαστούν ευκαιρίες για την αξιοποίηση αυτών των τάσεων.

Personalization Experience: «Ευκαιρίες, Παράθυρο στη Φαντασία» (Opportunities, Reimagined)

Το σύνθημα του Personalization Experience, «Ευκαιρίες, Παράθυρο στη Φαντασία», προσκαλεί τους επισκέπτες να φανταστούν ξανά την τάση της εξατομίκευσης και τις ευκαιρίες παραγωγής.

Με την έναρξη του Personalisation Experience το 2023, βοηθήσαμε τις επιχειρήσεις να αντιληφθούν την εμπορική αξία της εξατομίκευσης, παρουσιάζοντας πραγματικές επιχειρηματικές περιπτώσεις από ειδικούς του κλάδου και νέα προϊόντα και λύσεις εξατομίκευσης από παγκόσμιους προμηθευτές.

Φέτος, ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να σκεφτούν πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν την τάση της εξατομίκευσης. Η εξατομίκευση ενός προϊόντος ανοίγει ένα φάσμα νέων ευκαιριών για πρόσθετη αξία. Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την εξατομίκευση, συνήθως σκέφτονται τα βασικά, όπως την προσθήκη ενός ονόματος σε ένα προϊόν, ωστόσο, το πεδίο είναι πολύ ευρύτερο από αυτό.

Sportswear Pro: «Δημιουργικές Ευκαιρίες» (Opportunities, Created)

Με μεγάλη μας χαρά, παρουσιάζουμε την έκθεση μας Sportswear Pro το 2024. Το σύνθημα «Δημιουργικές Ευκαιρίες» εξετάζει πώς οι δυνατότητες παραγωγής στον χώρο της μόδας και του αθλητικού ρουχισμού είναι πολύ ευρύτερες από ό,τι οι λιανοπωλητές και οι κατασκευαστές ενδέχεται να αντιλαμβάνονται. Στην έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν νέες ευκαιρίες για την επιχείρησή τους, εξερευνώντας διάφορους τρόπους παραγωγής και διακόσμησης αθλητικού ρουχισμού και σε συνδυασμό με ειδικούς του κλάδου, να χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση στη πράξη.

Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να εξετάσουν τις ευκαιρίες στην κατασκευή και στη διακόσμηση ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων νέων βιώσιμων υλικών και διαδικασιών, έξυπνων gadgets ένδυσης (wearables) και παραγωγής just-in-time, και να εξετάσουν πώς να τις αξιοποιήσουν για να τονώσουν την ανάπτυξη.

Έτσι, είτε ψάχνετε για καινοτόμες τεχνολογίες, λύσεις, υλικά και μελάνια, είτε ψάχνετε για επέκταση σε νέες αγορές, είτε ψάχνετε έμπνευση για την ανάπτυξη, να είσαστε βέβαιοι πως θα βρείτε ευκαιρίες στις εκθέσεις FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalisation Experience και Sportswear Pro 2024 στο Άμστερνταμ.