25 Οκτ 2018
Οκτώβριος 25, 2018

Ο ΣΕΜΕ στη Συσκευασία 2018

0 Σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε η έκθεση Συσκευασία 2018.

Ο ΣΕΜΕ όπως και σε κάθε διοργάνωση συμμετείχε και φέτος σαν εκθέτης.

Οι επισκέπτες - συνάδελφοι, συνεργάτες και πελάτες - συζήτησαν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις καινοτομίες και τις τάσεις στο χώρο της εκτύπωσης, πληροφορήθηκαν για τις επερχόμενες εκδηλώσεις του ΣΕΜΕ και της FESPA και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη που έχουν τα μέλη του συνδέσμου.

Επίσης ο ΣΕΜΕ ήταν συνδιοργανωτής στην επιστημονική ημερίδα "QUO VADIS PACKAGING" για τις εξελίξεις και τις καινοτομίες στη Συσκευασία την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, με συνδιοργανωτές την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (HELGRAMED), τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΤΙΚΕΤΟΠΟΙΩΝ (ΕΛΣΕΤ) και τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (ΣΥΒΙΠΥΣ),

Η Πρόεδρος του ΣΕΜΕ ευχαριστεί όλους όσους επισκέφηκαν το περίπτερο του Συνδέσμου - που κατά γενική ομολογία ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.

Επίσης ευχαριστεί την εταιρεία 3ΕΚ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ – Πέτρος Χ. Πετρόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε. για την άψογη διοργάνωση αλλά και για την βράβευση του Συνδέσμου στην Τελετή Βράβευσης των Εκθετών που συµµετέχουν στην Syskevasia από το 1988 καθώς και των Βιοµηχανικών και Επιστηµονικών Φορέων που στηρίζουν την Έκθεση.

Παρά τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, το ΣΕΜΕ συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις, εντείνοντας την εξωστρέφεια του σωματείου, με στόχο την ενημέρωση των μελών του για νέα προϊόντα και τεχνολογίες, αλλά και την προώθηση της μεταξοτυπίας στον κλάδο της συσκευασίας, και όχι μόνο.