από την ομάδα της FESPA

Διεθνείς κατασκευαστές από τους χώρους της μεταξοτυπίας, της ψηφιακής εκτύπωσης και της εκτύπωσης υφάσματος, ετοιμάζονται για τη φετινή FESPA Global Print Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο RAI στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Μετά από 18 μήνες διαδικτυακών σεμιναρίων και παρουσιάσεων, οι προμηθευτές δείχνουν ενθουσιασμένοι για την εκ του σύνεγγυς επαφή που αναμένεται να έχουν με τους πελάτες τους.

Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης και οι επιγραφοποιοί θα μπορούν να δουν τις τελευταίες καινοτομίες στην μεταξοτυπία και την ψηφιακή εκτύπωση, αναλώσιμα, ροές εργασίας και λύσεις διαχείρισης χρώματος από περισσότερους από 300 προμηθευτές της βιομηχανίας.

Στη FESPA Global Print Expo, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν λύσεις υλισμικού από τους χρυσούς χορηγούς της έκθεσης Brother και Mimaki, καθώς και από προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων των Agfa, Canon, Durst, Fujifilm, Han Glory και Roland DG. Θα υπάρχουν ακόμη εκτυπωτικά υποστρώματα από τις εταιρείες 3A, Ahlstrom Munksjö, Avery Dennison, Hexis και Re-board Technology AB, λύσεις αυτοματισμού, ροές εργασιών και διαχείρισης χρώματος από τους Barbieri Electronic, Inedit, OneVision, ONYX Graphics and Print Factory, και τέλος αναλώσιμα από τις CHT Germany, Easy Inks Gmbh και Sun Chemical.

Η European Sign Expo, η κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση για μη τυπωμένη σήμανση, θα συστεγαστεί για ακόμα μια χρονιά με τη FESPA Global Print Expo. Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 2 του RAI, θα προσπαθήσει να συνδέσει τους επαγγελματίες επιγραφοποιούς με εταιρείες που ειδικεύονται σε φωτεινές επιγραφές, ψηφιακή σήμανση, τρισδιάστατη σήμανση, χαρακτική, LED και εργαλεία επιγραφοποιίας. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και χρυσοί χορηγοί είναι οι EFKA και LEDIT YAKI. Μαζί τους, μεταξύ άλλων θα είναι και οι εταιρείες Art Neon Lighting, Domino Sign, Led Frames, LG Hausys Europe, NEX LINE SRL και Yellotools.

Ο Χάρολντ Κλάρεν, Διευθυντής Πωλήσεων στην EFKA, σχολιάζει: «Η FESPA Global Print Expo και η European Sign Expo διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στη σύνδεση μας με το κοινό μας. Οι εκθέσεις, μας επιτρέπουν να συναντηθούμε με πάνω από το 50% των υπαρχόντων πελατών μας, καθώς και να δικτυωθούμε με εκτυπωτές και επιγραφοποιούς με τους οποίους, διαφορετικά, δεν θα είχαμε την ευκαιρία. Γι’ αυτό τις βλέπουμε ως τις πιο σημαντικές εκθέσεις και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συναντηθούμε ξανά από κοντά όλοι στο Άμστερνταμ.»

Ο Neil Felton, Διευθύνων Σύμβουλος της FESPA σχολιάζει: «Η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη για όλους και ενώ οι διαδικτυακές εκδηλώσεις όπως τα FESPA Innovations&Trends επιτρέπουν στην εκτυπωτική κοινότητα να παραμένει ενημερωμένη και να έχει πρόσβαση στα νέα προϊόντα, οι προμηθευτές επιθυμούν, επιτέλους, να έρθουν σε επαφή με τους εκτυπωτές και τους επιγραφοποιούς σε ζωντανό περιβάλλον. Σε ολόκληρο τον κλάδο, βλέπουμε σημάδια ανάκαμψης και πιστεύουμε ότι ο Οκτώβριος είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κοιτάξουμε το μέλλον και να επικεντρωθούμε σε νέες ροές εσόδων και ευκαιρίες.»

Δείτε την πλήρη λίστα εκθετών εδώ.

Εγγραφείτε τώρα στη FESPA Global Print Expo 2021. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν για όλα τα μέλη της FESPA Hellas. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη που θα προεγγραφούν μέχρτι τις 12 Οκτωβρίου 2021 είναι 50,00€, χρησιμοποιώντας τον κωδικό FESM104.

πηγή