Το Δ.Σ. του Συνδέσμου με σκοπό την ενημέρωση των μελών του σε θέματα που τους αφορούν αλλά και ευκαιρία συνάντησης, αποφάσισε κάθε 2 μήνες περίπου να γίνονται ημερίδες, ομιλίες, ενημερώσεις στα γραφεία του Συνδέσμου στην Καλλιθέα.

Θα ξεκινήσουμε την 1η μας συνάντηση στο τέλος Μάρτη - Σάββατο 30 Μαρτίου 11.00 πμ - με μια παρουσίαση με έμφαση στα capillary film & στις γάζες PME & PCF, από τον κ. Βασίλη Τριανταφυλλίδη, από την εταιρεία GRAPHCOM ΕΠΕ.

Τα συνηθέστερα προβλήματα του Capillary film και πώς να τα λύσετε

Στον κόσμο της μεταξοτυπίας, όπου η ακρίβεια, η ταχύτητα και η περιβαλλοντική ευθύνη είναι πρωταρχικής σημασίας, τα capillary film έχουν αναδειχθεί ως μια επαναστατική εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό γαλάκτωμα.
Αποτελούν μια αξιόπιστη και καινοτόμα επιλογή για εκτυπωτές μεταξοτυπίας που αναζητούν εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη μετάβαση σε capillary film, μπορείτε να απολαμβάνετε βελτιωμένη ακρίβεια, εξοικονόμηση χρόνου, περιβαλλοντικά οφέλη και μια σειρά από άλλα πλεονεκτήματα που θα ανεβάσουν τις τυπωμένες με μεταξοτυπία δουλειές σας σε άλλο επίπεδο ποιότητας. Σε αυτή τη συνάντησή μας θα συζητήσουμε για τα capillary film, τα προβλήματα που πιθανόν να συναντήσετε και τον τρόπο να τα λύσετε.

Η γάζα μεταξοτυπίας με την καλύτερη απόδοση

Οι SEFAR® PME είναι γάζες μεταξοτυπίας με την καλύτερη απόδοση για εκτυπωτές που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητες τους. Οι γάζες είναι κατασκευασμένες από ένα καινοτόμο νήμα υψηλού συντελεστή, υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη Sefar. Αυτή η λύση προσφέρει στους κατασκευαστές στένσιλ και στους εκτυπωτές μέγιστη ακρίβεια. Το SEFAR® PME παρέχει τη δυνατότητα αποτελεσματικής και αξιόπιστης παραγωγής στένσιλ που επιτρέπουν την εκτύπωση των πιο απαιτητικών προϊόντων μεγάλου όγκου – καλύπτοντας τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ