Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, οι FESPA Global Print Expo και European Sign Expo (12 - 15 Οκτωβρίου 2021) θα επιστρέψουν στο εκθεσιακό κέντρο RAI, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Για την προστασία των επισκεπτών, των εκθετών και του προσωπικού, η FESPA θα εφαρμόσει μια σειρά πρακτικών ασφαλείας για τον COVID-19.

Προϋποθέσεις εισόδου και περιήγησης στις αίθουσες των εκθέσεων

Φέτος, οι επισκέπτες θα πρέπει να εγγραφούν και να παραλάβουν έναν ψηφιακό κωδικό QR που θα είναι απαραίτητος για την είσοδό τους. Οι προϋποθέσεις εισόδου στον χώρο ορίζουν ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό τεστ COVID. Τα μέτρα αυτά στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου εξάπλωσης του ιού στην έκθεση. Εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή του αρνητικού αποτελέσματος του τεστ, πριν από την είσοδό τους, όλοι οι επισκέπτες θα υποβληθούν σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με την υγεία τους.

Οι συμμετέχοντες που δεν είναι σε θέση να προσκομίσουν αποδείξεις εμβολιασμού μπορούν και πάλι να επισκεφθούν τη FESPA υπό την απαλλαγή «επιπτώσεις στην οικονομία της Ολλανδίας». Για να γίνει αυτό, οι επισκέπτες θα πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα δήλωσης καραντίνας και να σημειώσουν το πλαίσιο που υποδεικνύει ότι εμπίπτουν σε κατηγορία εξαίρεσης. Μαζί με τη φόρμα δήλωσης καραντίνας, οι επισκέπτες πρέπει να διαθέτουν και μια επιστολή πρόσκλησης από το RAI, την οποία η FESPA θα εκδώσει κατόπιν αιτήματος. Οι συμμετέχοντες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει επίσης να προσκομίζουν τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα κάθε μέρα (τα αποτελέσματα των τεστ ισχύουν μόνο για 24 ώρες). Θα γίνονται καθημερινά δωρεάν τεστ αντιγόνου (rapid) στο RAI.

Μετά από πρόσφατες οδηγίες της ολλανδικής κυβέρνησης, η κοινωνική αποστασιοποίηση και η χρήση μάσκας δεν είναι πλέον υποχρεωτικά, αλλά η FESPA συνιστά σε κάθε συμμετέχοντα να λάβει τα μέτρα ασφαλείας που θα τον βοηθήσουν να αισθάνεται ασφαλής. Για να καταστεί αυτό εφικτό, θα υπάρχει ένα «σύστημα φωτεινών σηματοδοτών», όπου οι επισκέπτες μπορούν να φορούν κόκκινο, πορτοκαλί ή πράσινο σήμα, που θα επιτρέπει σε όλους να υποδεικνύουν τις προσωπικές τους προτιμήσεις σχετικά με τη φυσική επαφή. Από την κάτοψη φαίνεται πως ο εκθεσιακός χώρος διαθέτει μεγαλύτερους διαδρόμους και θα υπάρχει σήμανση στο δάπεδο στα σημεία όπου μπορεί να δημιουργηθούν ουρές, γεγονός που θα επιτρέψει την ευκολότερη ροή των επισκεπτών.

Κατά την είσοδο και την έξοδο από το RAI, θα χρησιμοποιηθούν πρωτόκολλα διαχείρισης πλήθους και κυκλοφορίας για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες φθάνουν και αποχωρούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μέτρα καθαριότητας & υγιεινής

Τα αυστηρά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που ισχύουν περιλαμβάνουν:

  • Το προσωπικό θα ακολουθήσει ένα αυστηρό σχέδιο καθαρισμού, που υποστηρίζεται από ένα πρόγραμμα υγιεινής COVID-19, που περιλαμβάνει ειδικά φίλτρα στις ηλεκτρικές σκούπες, καθάρισμα με αντισηπτικά σε όλες τις επιφάνειες και πιο εντατικό καθαρισμό στις τουαλέτες.
  • Ένα πρόσφατα αναδιαμορφωμένο σύστημα εξαερισμού, βασισμένο στις οδηγίες του Ολλανδικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος (RIVM).
  • Προηγμένες διαδικασίες διάθεσης απορριμμάτων.
  • Η χρήση βιώσιμων ποτηριών και μαχαιροπίρουνων μιας χρήσης σε όλες τις εγκαταστάσεις εστίασης.
  • Πρόσβαση σε όλους σε αντισηπτικό υγρό χεριών, σαπούνι, χαρτοπετσέτες, αντισηπτικά μαντηλάκια και άλλα υλικά καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένων των σταθμών απολύμανσης χωρίς επαφή σε βασικά σημεία και με σήμανση σε όλο το χώρο.
  • Ένα δωμάτιο απομόνωσης, στελεχωμένο από προσωπικό εκπαιδευμένο στην πρόληψη, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης COVID-19.

«Ανέπαφη» επαγγελματική εμπειρία

Για την περαιτέρω ελαχιστοποίηση των φυσικών σημείων επαφής καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR για πρόσβαση σε διαδικτυακά φυλλάδια, περιοδικά και πληροφορίες προϊόντων. Σε αυτά θα βοηθήσει η εταιρεία VISIT Connect, συνεργάτης στις εκδηλώσεις της FESPA. Μόλις εγγραφούν, οι συμμετέχοντες θα λάβουν συνδέσμους σε μια διαδικτυακή πύλη και τον κωδικό QR για την  είσοδό τους.

Ο Neil Felton, Διευθύνων Σύμβουλος της FESPA σχολιάζει: «Η υγεία και η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας στη FESPA Global Print Expo και την European Sign Expo 2021 και συνεργαζόμαστε στενά με το RAI, την Ολλανδική Κυβέρνηση, τον Ολλανδικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος και τις Υπηρεσίες Υγείας των Δήμων της πόλης για να διασφαλίσουμε ότι ακολουθούμε τις τελευταίες οδηγίες για την προστασία όλων των συμμετεχόντων. Φυσικά, θα υπάρξουν διαφορές στον τρόπο λειτουργίας των εκθέσεων φέτος, αλλά πιστεύουμε ότι όλοι όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν σε μια κανονική εκδήλωση της FESPA μπορούν να το κάνουν με εμπιστοσύνη στα μέτρα που λαμβάνουμε από κοινού με το εκθεσιακό κέντρο για να τους προστατέψουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς COVID στην έκθεση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.fespaglobalprintexpo.com/show-information/covid-19-update

Για τις πιο πρόσφατες ταξιδιωτικές ενημερώσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad

Για να εγγραφείτε στις FESPA Global Print Expo και European Sign Expo 2021, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://registration.gesevent.com/survey/225ttiyimyer0

Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν με 30€ έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου τους αναφέροντας τον κωδικό FESM127.

 

30 Σεπ 2021
Σεπτέμβριος 30, 2021

Global Print Expo 2021 & European Sign Expo

0 Σχόλια
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη μετά covid εποχή ζωντανή έκθεση FESPA Global Print Expo 2021 και την παράλληλη εκδήλωση European Sign Expo.

Εκθέτες και επισκέπτες ετοιμάζονται να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο στις FESPA Global Print Expo 2021 και European Sign Expo 2021 (12-15 Οκτωβρίου, RAI, Άμστερνταμ, Ολλανδία), υπό το φως της προοδευτικής χαλάρωσης των περιορισμών και – το άνοιγμα της φιλοξενίας και των ζωντανών εκδηλώσεων.

Η FESPA Global Print Expo 2021 και η συνεδριακή European Sign Expo θα συγκεντρώσουν ένα ευρύ φάσμα εκθετών στο εκθεσιακό κέντρο RAI και θα καταλάβουν ένα χώρο περίπου 16.000 τμ.

Θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν την ψηφιακή εκτύπωση, την εκτύπωση υφασμάτων, τη μεταξοτυπία και τη σήμανση στην «πραγματική ζωή».  Να δουν αλλά και να αγγίξουν τεχνολογίες και υλικά και να έχουν πρόσβαση στις συμβουλές των ειδικών από κοντά. (αυτοπροσώπως.)

      

Σαν επισκέπτες επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα Printeriors και το World wrap masters.
Τα Printeriors 2021 διανύει τον 5ο χρόνο λειτουργίας του και συγκεντρώνει την παγκόσμια κοινότητα εκτύπωσης σε μια γιορτή για τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Είναι μια διαδραστική εκδήλωση που υπογραμμίζει τις πολλαπλές ευκαιρίες για εκτυπωτές στη διακόσμηση εσωτερικών  χώρων, συνδέοντας τους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων, τους σχεδιαστές και τους αρχιτέκτονες με τους εκτυπωτές και τους κατασκευαστές.

Η αειφορία είναι ψηλά στην ατζέντα για την τεχνολογία, τη ροή εργασίας της παραγωγής και τα υλικά. Για άλλη μια φορά, η FESPA συνεργάστηκε με τον εικονογράφο, Jasper Goodall, για τα σχέδια για τις εφαρμογές των Printeriors, και χρησιμοποιήθηκαν ένας συνδυασμός βιώσιμων υφασμάτων και υλικών.

     

Οι διαγωνισμοί World Wrap Masters περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά εργαστήρια και επιδείξεις από παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτές wrap που μοιράζονται την εμπειρία και τις γνώσεις τους για το ντύσιμο των αυτοκινήτων. Όλα τα εργαστήρια είναι ανοιχτά τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους επισκέπτες.

Η συμμετοχή σε οποιονδήποτε διαγωνισμό World Wrap Masters σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες, να συναντήσετε συναδέλφους από όλο τον κόσμο και να ανταγωνιστείτε στον τελικό του World Wrap Masters Final.

Εγγραφείτε για να επισκεφθείτε την έκθεση FESPA Global Print Expo 2021 εδώ και επωφεληθείτε από έκπτωση 30 € στο εισιτήριό σας εισάγοντας τον κωδικό FESM110.

 

από την ομάδα της FESPA

Οι περιορισμοί για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες στην Ολλανδία από καθορισμένες «χώρες πολύ υψηλού κινδύνου» θα αρθούν από τις 22 Σεπτεμβρίου 2021, πράγμα που σημαίνει ότι οι εκτυπωτές και οι επιγραφοποιοί από αυτές τις χώρες μπορούν να ταξιδέψουν στη FESPA Global Print Expo και την European Sign Expo 2021 στο Άμστερνταμ (12-15 Οκτωβρίου 2021) χωρίς φόβο ότι θα χρειαστεί να τεθούν σε καραντίνα κατά την άφιξη τους. περισσότερα →

Η FESPA ανακοίνωσε ότι η Global Print Expo θα επιστρέψει στο Βερολίνο της Γερμανίας το 2022, μαζί με την εκδήλωση για τη μη εκτυπωμένη σήμανση, European Sign Expo. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Messe Berlin από την Τρίτη 31 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

Αυτή η διοργάνωση θα είναι η 3η εκδήλωση της FESPA στην πόλη και μετά από μια επιτυχημένη έκθεση το 2018, τα σχόλια από τους επισκέπτες και τους εκθέτες ανέδειξαν ότι το Βερολίνο είναι ένας δημοφιλής χώρος για να επιστρέψει η FESPA. Η έκθεση αναμένεται να καλύψει 8 αίθουσες του Berlin Messe.

Ο Neil Felton, Διευθύνων Σύμβουλος της FESPA σχολιάζει: «Αφού διοργανώσαμε μια επιτυχημένη εκδήλωση στο Βερολίνο το 2018, η οποία είχε ρεκόρ διεθνών συμμετοχών, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε το 2022. Το Βερολίνο ήταν πάντα μια δημοφιλής πόλη και είναι προσβάσιμη από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς πόλεις. Η FESPA και για το 2022 θα εξακολουθήσει να αποτελεί βασική πηγή πληροφόρησης για τους εκτυπωτές που αναζητούν νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις τους και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το FESPA 2021 λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών και περιορισμών στα σύνορα».

γράφει η Sonja Angerer

Η είσοδος μπορεί να επηρεάσει θετικά είτε αρνητικά ένα κτίριο. Σήμερα, με τη βοήθεια της εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκτυπώσετε με επιτυχία δημιουργικές και ελκυστικές πόρτες και εισόδους. Η Sonja Angerer μοιράζεται μερικά παραδείγματα για το πώς σχεδιαστές και επιγραφοποιοί συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν όμορφες πόρτες και εισόδους τα τελευταία χρόνια. περισσότερα →