Υπάρχουν έξι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πριν την επιλογή του κατάλληλου μελανιού.

Όσον αφορά τη μεταξοτυπία σε ρούχα, υπάρχουν διάφορες τεχνικές και δύο τύποι μελανιών που χρησιμοποιούνται συνήθως, τα μελάνια με βάση το νερό και τα μελάνια plastisol. Ποια είναι τα καλύτερα; Εξαρτάται. Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε τους δύο τύπους μελανιών και θα δώσουμε συμβουλές για το καλύτερο μελάνι σε σχέση με την κάθε εκτύπωση.

περισσότερα →

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου FESPA Hellas, σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του συνδέσμου, μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

περισσότερα →

Η βιωσιμότητα είναι ένας βασικός παράγοντας όταν πρόκειται για την παραγωγή νέων προϊόντων. Αυτό ισχύει και για προϊόντα εκτύπωσης, αλλά τι σημαίνει αυτό για τους εκτυπωτές; Η Sonja Angerer συζητά το πώς οι εκτυπωτές μπορούν να προσαρμοστούν στη νέα βιώσιμη αγορά.

Η οικονομική κατάσταση και η αυξανόμενη τάση προς τις ηλεκτρονικές αγορές έχει επηρεάσει τον κλάδο της ψηφιακής εκτύπωσης. Αφίσες και κάθε είδους εκτύπωση μεγάλου μεγέθους σπάνια απαντώνται σε πολλές πόλεις.

περισσότερα →

27 Φεβ 2024
Φεβρουάριος 27, 2024

Συσκευασίες από φύκια

0 Σχόλια

γράφει η Laurel Brunner

Η Laurel Brunner συζητά για το πώς η εταιρεία Notpla ανέπτυξε ένα δημιουργικό, βιοδιασπώμενο και βρώσιμο υλικό συσκευασίας από καφέ φύκια.

Εάν οι δημιουργοί του θέλουν πραγματικά να τραβήξουν την προσοχή, χρειάζονται ένα καλύτερο όνομα για αυτό το φανταστικό προϊόν. Η Noptla ανέπτυξε ένα καινοτόμο, βιοδιασπώμενο και βρώσιμο υλικό συσκευασίας κατασκευασμένο από καφέ φύκια. Το υλικό αυτό πωλείται ως εναλλακτικό του πλαστικού είτε ως επίστρωση σε συσκευασίες τροφίμων είτε ως Ooho. Το Ooho είναι μία βρώσιμη φούσκα η οποία μπορεί να αντικαταστήσει συσκευασίες μίας χρήσης για υγρά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Notpla πουλάει τα υλικά της ως έτοιμες συσκευασίες στην ιστοσελίδα της παράλληλα με ένα εύρος χαρτιών Notpla. περισσότερα →

Από την ομάδα της FESPA

Οι τέσσερις εκδηλώσεις FESPA 2024 που θα συνδιοργανωθούν στο Άμστερνταμ τον Μάρτιο του 2024, πρόκειται να προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία στους εκτυπωτές ειδικών εφαρμογών, με περισσότερες από 425 εταιρείες-εκθέτες να έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα συμμετάσχουν στις FESPA Global Print Expo 2024, European Sign Expo, Personalization Experience και Sportswear Pro. περισσότερα →