Οι ενημερωτικές μας συναντήσεις

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου με σκοπό την ενημέρωση των μελών του σε θέματα που τους αφορούν αλλά και ευκαιρία συνάντησης, αποφάσισε κάθε 2 μήνες περίπου να διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις - informational meetings, (ημερίδες, ομιλίες, ενημερώσεις στα γραφεία του Συνδέσμου στην Καλλιθέα ή και αλλού. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου,
Προχωράμε στη δεύτερη συνάντησή μας το Σάββατο 15 Iουνίου 2024 στα γραφεία του συνδέσμου μας. Σας περιμένουμε!

Εξατομικευμένες On-demand Εκτυπώσεις - Μια τάση της αγοράς που συνεχώς αυξάνεται

Σάββατο 15 Ιουνίου
11.00 πμ, στα γραφεία του συνδέσμου (Ελ. Βενιζέλου 94, Καλλιθέα)

περισσότερα →

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου με σκοπό την ενημέρωση των μελών του σε θέματα που τους αφορούν αλλά και ευκαιρία συνάντησης, αποφάσισε κάθε 2 μήνες περίπου να γίνονται ημερίδες, ομιλίες, ενημερώσεις στα γραφεία του Συνδέσμου στην Καλλιθέα.

Θα ξεκινήσουμε την 1η μας συνάντηση στο τέλος Μάρτη - Σάββατο 30 Μαρτίου 11.00 πμ - με μια παρουσίαση με έμφαση στα capillary film & στις γάζες PME & PCF, από τον κ. Βασίλη Τριανταφυλλίδη, από την εταιρεία GRAPHCOM ΕΠΕ.

περισσότερα →

Υπάρχουν έξι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πριν την επιλογή του κατάλληλου μελανιού.

Όσον αφορά τη μεταξοτυπία σε ρούχα, υπάρχουν διάφορες τεχνικές και δύο τύποι μελανιών που χρησιμοποιούνται συνήθως, τα μελάνια με βάση το νερό και τα μελάνια plastisol. Ποια είναι τα καλύτερα; Εξαρτάται. Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε τους δύο τύπους μελανιών και θα δώσουμε συμβουλές για το καλύτερο μελάνι σε σχέση με την κάθε εκτύπωση.

περισσότερα →

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου FESPA Hellas, σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του συνδέσμου, μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

περισσότερα →

Η βιωσιμότητα είναι ένας βασικός παράγοντας όταν πρόκειται για την παραγωγή νέων προϊόντων. Αυτό ισχύει και για προϊόντα εκτύπωσης, αλλά τι σημαίνει αυτό για τους εκτυπωτές; Η Sonja Angerer συζητά το πώς οι εκτυπωτές μπορούν να προσαρμοστούν στη νέα βιώσιμη αγορά.

Η οικονομική κατάσταση και η αυξανόμενη τάση προς τις ηλεκτρονικές αγορές έχει επηρεάσει τον κλάδο της ψηφιακής εκτύπωσης. Αφίσες και κάθε είδους εκτύπωση μεγάλου μεγέθους σπάνια απαντώνται σε πολλές πόλεις.

περισσότερα →