Η FESPA διοργανώνει άλλη μια διήμερη ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, που αφορά τους εκτυπωτές ειδών ένδυσης και μόδας. Στο νέο FESPA Innovations & Trends για τυπωμένο ένδυμα,  θα παρουσιαστούν οι τελευταίες κυκλοφορίες από τους κορυφαίους παγκόσμιους καινοτόμους κατασκευαστές εκτυπωτών υφάσματος. περισσότερα →

Ετοιμαστείτε να συνδεθείτε με την κοινότητα FESPA και να μάθετε τα πάντα γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στις εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, σε μια ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση 2 ημερών, 26-27 Μαΐου 2021, που θα αφορά σε γραφικά και διακόσμηση εσωτερικών χώρων. περισσότερα →

γράφει η Laurel Brunner.

Οι εκτυπωτικές εταιρείες συσκευασίας βρίσκονται υπό συνεχή πίεση για να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Τα εμπορικά σήματα είναι όμως αυτοί που τελικά κατακρίνονται από τις ομάδες καταναλωτών για την περιβαλλοντική τους συνείδηση. Το πιθανότερο είναι, η κατάσταση να μείνει ως έχει, τουλάχιστον όσον αφορά το κοντινό μέλλον, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι εκτυπωτικές εταιρείες θα παραμείνουν αιωνίως στο απυρόβλητο.

περισσότερα →

Η FESPA φιλοξένησε την πρώτη παγκόσμια διαδικτυακή διάσκεψη στις 20 - 21 Ιανουαρίου 2021, καλωσορίζοντας περισσότερους από 165 αντιπροσώπους από 36 χώρες. Η Παγκόσμια Διάσκεψη, μια εκδήλωση που χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από το πρόγραμμα Profit for Purpose της FESPA, κάλεσε μερικούς από τους κορυφαίους εκτυπωτές στον κόσμο να συνδεθούν, να μάθουν και να συζητήσουν για το μέλλον της βιομηχανίας ειδικών εκτυπώσεων.

περισσότερα →

γράφει η Kelley Young.

Η εκτυπωτική εταιρεία COUSIN με έδρα το Λονδίνο, αποκάλυψε τα σχέδιά της για την εξισορρόπηση άνθρακα στην συνολική της κατανάλωση χαρτιού το 2021, σε μια κίνηση που πρόκειται να προστατεύσει πάνω από 2.400 στρέμματα απειλούμενων οικοτόπων.

περισσότερα →