από την ομάδα της FESPA. 

Η FESPA ξεκίνησε τις προωθητικές ενέργειες για τις εκδηλώσεις FESPA Global Print Expo 2022 και European Sign Expo 2022, που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2022 στο Messe Berlin, στη Γερμανία.

Το σλόγκαν της καμπάνιας «Experience Print in Motion» υπογραμμίζει πώς, παρά τις προκλήσεις των τελευταίων δύο ετών, η αγορά ειδικών εκτυπώσεων και η τεχνολογία που την υποστηρίζει συνεχίζουν να εξελίσσονται και να προοδεύουν.

«Οι επιχειρήσεις ειδικών εκτυπώσεων έχουν ξεκινήσει να κάνουν σχέδια για το μέλλον και η FESPA Global Print Expo 2022 θα τους δώσει μια νέα ώθηση, υποστηρίζοντάς τους με επενδυτικές αποφάσεις και ανάπτυξη ιδεών σε μια κρίσιμη στιγμή της διαρκούς ανάκαμψης του κλάδου», λέει ο Michael Ryan, Επικεφαλής της FESPA Global Print Expo. «Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια που κυριαρχούν οι ψηφιακές εκθέσεις και εκδηλώσεις, οι υπεύθυνοι λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων χρειάζονται πραγματικά την ενέργεια και τις σχέσεις που μόνο οι ζωντανές εκδηλώσεις μπορούν να τους δώσουν. Η πραγματική αξία μιας ζωντανής εκδήλωσης FESPA, για τους εκθέτες και τους επισκέπτες, είναι η συνολική εμπειρία: να ξανακάνουν ανθρώπινες επαφές, να δικτυωθούν με επιχειρηματίες και να εμπνευστούν ανακαλύπτοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και προϊόντα. Στο Άμστερνταμ το περασμένο φθινόπωρο, έγιναν τα πρώτα βήματα. Τώρα όλοι χρειαζόμαστε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία».

Το Βερολίνο έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν πολύ επιτυχημένες εκθέσεις FESPA το 2007 και το 2018, και οι εγκαταστάσεις και οι ταξιδιωτικές συνδέσεις καθιστούν τον χώρο δημοφιλή προορισμό μεταξύ των εκθετών και των επισκεπτών. Καταλαμβάνοντας οκτώ αίθουσες, η εκδήλωση του 2022 θα δώσει βήμα στην τεχνολογική καινοτομία σε ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου σήματος, μεταξοτυπία και εκτύπωση υφάσματος. Διεθνείς κατασκευαστές βρίσκονται στη λίστα των εκθετών, συμπεριλαμβανομένων των Brother, Canon, Durst, Fujifilm, HP, Kornit, Mimaki και M&R.

Βελτιώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών στη FESPA Global Print Expo 2022, η δημοφιλής εκδήλωση για διακόσμηση εσωτερικών χώρων Printeriors θα τονίσει τις πολλές ευκαιρίες στην έντυπη διακόσμηση, παίρνοντας και πάλι τη μορφή μιας διαδραστικής εμπειρίας για τον επισκέπτη. Το World Wrap Masters θα επιστρέψει επίσης, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν ευρωπαϊκές εταιρείες να διαγωνίζονται για τον τίτλο του World Wrap Master Europe 2022, ακολουθούμενη από την τελική αναμέτρηση των νικητών των «τοπικών» αγώνων στον τελικό του World Wrap Masters.

Μαζί με την FESPA Global Print Expo 2022, θα είναι και φέτος η European Sign Expo, στην αίθουσα 5.2, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση για σήμανση και οπτική επικοινωνία. Η εκδήλωση του 2022 θα είναι μια έκθεση τεχνολογικών λύσεων και υλικών, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων και στους επαγγελματίες της οπτικής επικοινωνίας να δουν τις ευκαιρίες εφαρμογής σε τομείς όπως η ψηφιακή σήμανση, η χάραξη, οι φωτεινές οθόνες, οι επιγραφές LED, τα συστήματα εξωτερικού χώρου, τα κοπτικά λέιζερ και τα εργαλεία.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εκδήλωσης, ο οποίος περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την εκδήλωση, μια ενημερωμένη λίστα εκθετών, διαδραστική κάτοψη, οδηγίες για την COVID-19 και πληροφορίες επισκεπτών, εδώ.

Η εγγραφή επισκεπτών θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2022, αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.