Στα Printeriors (print + interior) 2019 θα παρουσιαστούν εφαρμογές διακόσμησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, στην FESPA Global Print Expo 2019 στο Μόναχο της Γερμανίας από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2019.

Τα Printeriors αποτελούν μέρος της εμπειρίας των επισκεπτών της FESPA Global Print Expo, προβάλλοντας τα πολλά οφέλη και τις ευκαιρίες της χρήσης της εκτύπωσης για διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Όπως και πέρυσι, τα Printeriors 2019 θα έχουν τη μορφή μιας διαδραστικής εμπειρίας για τους επισκέπτες, που θα βρίσκονται στην Ανατολική Είσοδο του Messe Munich, επιδεικνύοντας πληθώρα εφαρμογών διακόσμησης εσωτερικών χώρων, όπως ταπετσαρίες, φωτιστικά, λευκά είδη όπως κουρτίνες και μαξιλάρια, τραπέζια και μπουφέδες, γραφικά παραθύρων και καρέκλες.

Το νέο στα Printeriors φέτος είναι ότι στον εξωτερικό χώρο του Messe Munich θα επιδείξουν εφαρμογές διακόσμησης εξωτερικών χώρων. Σε αυτόν τον χώρο, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και να αλληλοεπιδράσουν με μια σειρά από εκτυπωμένες εφαρμογές διακόσμησης εξωτερικών χώρων, όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες και αειφόρες λύσεις εξωτερικής σήμανσης.

Η FESPA συνεργάζεται με τον εικονογράφο, Jasper Goodall, για τα σχέδια για τις εφαρμογές των Printeriors, τα οποία θα βασίζονται στα στοιχεία - γη, αέρας, φωτιά και νερό - κάτω από τον τίτλο «Έμπνευση από τη φύση – Δύναμη από την εκτύπωση». Έχοντας ένα σύνολο σχεδίων θα υπάρξει καλύτερη συνοχή και αντίθεση μεταξύ των εφαρμογών που εκτυπώνονται στα Printerior.

Τα Printeriors στοχεύουν να συνδέσουν τους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων, τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων, τους σχεδιαστές και τους αρχιτέκτονες με τους PSPs και τους κατασκευαστές, προσφέροντάς τους ένα μοναδικό event για να δουν τις δυνατότητες της εκτύπωσης για στην διακόσμηση. Οι επισκέπτες που εμπνέονται από τις εφαρμογές στο πλαίσιο των Printeriors θα μπορούν να μιλήσουν με τους εκθέτες στο show floor και εκείνοι με σειρά τους θα τους βοηθήσουν να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε πραγματικότητα.

Ο Duncan MacOwan, επικεφαλής των εκδηλώσεων της FESPA, σχολιάζει: "Τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας, η εκτύπωση έχει μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες. Πέρυσι αποφασίσαμε να αλλάξουμε το επίκεντρο των Printeriors σε ένα διαδραστικό χαρακτηριστικό που βρίσκεται στην είσοδο της FESPA Global Print Expo, το οποίο αποδείχθηκε δημοφιλές τόσο στους επισκέπτες όσο και στους εκθέτες και ελπίζουμε ότι κάνοντας το ίδιο φέτος θα το κάνει εύκολο για όλους τους επισκέπτες της FESPA Global Print Expo 2019 να ζήσουν την εμπειρία. Η επέκταση των Printeriors και σε έναν υπαίθριο χώρο μας επιτρέπει να παρουσιάσουμε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα Printeriors για εξωτερικούς χώρους, κάνοντας παράλληλα ένα διάλειμμα από το show floor".

To Printerior αποτελεί μια παράλληλη δράση στα πλαίσια της έκθεσης FESPA Global Print Expo 2019, η οποία θα συμβαίνει τις ώρες της έκθεσης απο 14 έως 17 Μαΐου με ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό.