10 Φεβ 2019
Φεβρουάριος 10, 2019

FESPA HELLAS: go global

0 Σχόλια

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Ε.), ιδρύθηκε το 1977.
Η έδρα του βρίσκεται στην Αθήνα και έχει μέλη σ’ όλη την Ελλάδα.

Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Σωματείων Μεταξοτυπίας και Ψηφιακής Εκτύπωσης FESPA.

Το Δεκέβριο του 2018, ο σύνδεσμος μετονομάστηκε σε FESPA HELLAS ASSOCIATION.

Ο ΣΕΜΕ αναγνωρίστηκε από την FESPA ως εκ των πλέον δραστήριων συνδέσμων σε διεθνές επίπεδο και γι’ αυτό κατέκτησε την επίσημη αναγνώριση ως FESPA HELLAS ASSOCIATION.

Στο νέο αυτό πλαίσιο, ο σύνδεσμος FESPA HELLAS εισέρχεται σε μία νέα φάση σύγχρονης λειτουργίας, διευρύνοντας το πεδίο των δραστηριοτήτων του εκτός από την μεταξοτυπία και στους τομείς των ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους (large format printing) και της εκτύπωσης του υφάσματος.

Βασικός σκοπός του Συνδέσμου, είναι να ενημερώνει τα μέλη του για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, να ενθαρρύνει την περιβαλλοντική ευαισθησία, να  ενημερώνει την αγορά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει ο κλάδος και γενικά να προάγει τα συμφέροντα των κλάδων που εκπροσωπεί.

Με την ιδιότητα του μέλους του συνδέσμου FESPA HELLAS μετέχετε σε μια κοινότητα που ενώνει τις επιχειρήσεις και ανοίγει διεθνείς ευκαιρίες με εξειδίκευση και δημιουργικές ιδέες.

Η συμμετοχή σας στο σύνδεσμο FESPA HELLAS σας δίνει πρόσβαση στις τελευταίες έρευνες στις εκτυπώσεις που διενεργεί η FESPA, τεχνικές συμβουλευτικές οδηγίες και πολλά περισσότερα όπως η δυνατότητα εισόδου στο portal Club Fespa.

Επίσης απολαμβάνετε τα ειδικά προνόμια των μελών στην παρακολούθηση συνεδρίων και άλλων διοργανώσεων της FESPA, λαμβάνετε ειδική βιομηχανική εκπαίδευση σε καίρια θέματα και συμμετέχετε στα βραβεία FESPA.

Ελάτε σε επαφή με τη FESPA HELLAS για να αποκτήσετε μια ολόκληρη σειρά από προνόμια.

GO GLOBAL!