από την ομάδα της FESPA

Οι περιορισμοί για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες στην Ολλανδία από καθορισμένες «χώρες πολύ υψηλού κινδύνου» θα αρθούν από τις 22 Σεπτεμβρίου 2021, πράγμα που σημαίνει ότι οι εκτυπωτές και οι επιγραφοποιοί από αυτές τις χώρες μπορούν να ταξιδέψουν στη FESPA Global Print Expo και την European Sign Expo 2021 στο Άμστερνταμ (12-15 Οκτωβρίου 2021) χωρίς φόβο ότι θα χρειαστεί να τεθούν σε καραντίνα κατά την άφιξη τους.

Οι ταξιδιώτες που έχουν πιστοποιητικό ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι με εμβόλιο εγκεκριμένο από την ΕΕ, μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα στην Ολλανδία, χωρίς υποχρεωτική περίοδο καραντίνας.

Ο κατάλογος των χωρών πολύ υψηλού κινδύνου περιλαμβάνει σήμερα τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, την Ταϊλάνδη και μεγάλο μέρος της Λατινικής Αμερικής, οπότε αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για πολλούς δυνητικούς διεθνείς επισκέπτες στην εκδήλωση του Οκτωβρίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται από την ιστοσελίδα της ολλανδικής κυβέρνησης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FESPA Neil Felton σχολιάζει: «Το ταξίδι στην Ολλανδία από το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ευρώπης ήταν ήδη ελεύθερο για τους κατόχους του Ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19. Αυτή η άρση της υποχρεωτικής καραντίνας για τους πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες από χώρες «πολύ υψηλού κινδύνου» είναι σημαντική, διότι θα δώσει ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη στους εκτυπωτές να κάνουν σταθερά σχέδια για να επισκεφθούν τη FESPA 2021. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη από εκτυπωτές σε όλο τον κόσμο να επιστρέψουν στη ζωντανή μας εκδήλωση, να ανανεώσουν τις γνώσεις τους στον κλάδο και να δουν από μόνοι τους τις εκατοντάδες καινοτομίες που θα παρουσιαστούν δημόσια για πρώτη φορά στην έκθεση. Δεν υπάρχουν πλέον πρακτικά εμπόδια ταξιδιού για τους περισσότερους εκτυπωτές που θέλουν να παρευρεθούν στη FESPA 2021».

Το αεροδρόμιο Άμστερνταμ Schiphol αυξάνει συνεχώς τις δραστηριότητές του. Μπορείτε να βρείτε μια ενημέρωση λίστα με όλους τους προορισμούς και τις συχνότητες των πτήσεων εδώ.

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού επιτρέπει επίσης την είσοδό σας στο Εκθεσιακό Κέντρο RAI και στον εκθεσιακό χώρο FESPA/European Sign Expo. Η ανακοίνωση της ολλανδικής κυβέρνησης συνοδεύτηκε από άλλες προσαρμογές στα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και τα μέτρα της FESPA για τον COVID θα προσαρμοστούν αναλόγως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης.

Πηγή: https://www.fespa.com/en/news-media/press-releases/important-fespa-global-print-expo-2021-travel-update