Από την ομάδα ης FESPA

Σε δύο εβδομάδες, οι FESPA Global Print Expo και  European Sign Expo 2022 θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο Messe Berlin της Γερμανίας, έτοιμες να θέσουν ξανά σε κίνηση τις επιχειρήσεις ειδικών εκτυπώσεων και επιγραφών.

Θα συμμετέχουν 340 διεθνείς εταιρείες, ανάμεσά τους πολλοί που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν το 2021, συμπεριλαμβανομένων των Epson, Fujifilm, MHM και M&R.

Ο Michael Ryan, Επικεφαλής της FESPA Global Print Expo , σχολιάζει: «Ο ενθουσιασμός μας αυξάνεται όσο πλησιάζουμε στην εκδήλωση και μετά την πρόσφατη είδηση ​​ότι σχετικά με την άρση των περιορισμών, που προέκυψαν με τον COVID-19, στα εκθεσιακά κέντρα της Γερμανίας το ενδιαφέρον των εκθετών αυξήθηκε. Με 340 επιβεβαιωμένους εκθέτες, αριθμός σχεδόν διπλάσιος από το Άμστερνταμ πέρυσι, οι επισκέπτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα βρουν τα προϊόντα και τις επιχειρηματικές λύσεις που χρειάζονται για να τροφοδοτήσουν την ανάκαμψη και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους».

Πολλοί εκθέτες θα παρουσιάσουν την κυκλοφορία νέων τεχνολογιών και αναλωσίμων, όπως: ο υβριδικός εκτυπωτής inkjet LED Jeti Tauro H3300 HS και ο εκτυπωτής Dye-sub Avinci CX3200 από την Agfa, μεμβράνη περιτυλίγματος χωρίς PVC για ψηφιακή εκτύπωση από την Avery Dennison, το GTXPro ένα νέο προϊόν στη σειρά βιομηχανικών εκτυπωτών direct-to-garment GTX της Brother, ο νέος entry-level βιομηχανικός εκτυπωτής υφάσματος Reggiani Terra Silver από την EFI και η σειρά εκτυπωτών inkjet μεγάλου σχήματος 330 από τη Mimaki.

Οι Durst, Canon, EFKA, Fujifilm, HP και πολλοί άλλοι έχουν επίσης προαναγγείλει ανακοινώσεις σχετικά με αναβαθμίσεις νέων προϊόντων και τεχνολογιών.

Δείτε εδώ την  πλήρη λίστα εκθετών.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ζωντανών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των νέων Sustainability Spotlight και Associations Pavilion, καθώς και την γνωστών πλέον Printeriors και Wrap Masters.

Τα περιοριστικά μέτρα για τον COVID-19 στις εκδηλώσεις στη Γερμανία έχουν καταργηθεί από την 1η Απριλίου 2022, επιτρέποντας στις ζωντανές εκδηλώσεις FESPA στο Βερολίνο να συνεχιστούν χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των επισκεπτών, τις κοινωνικές αποστάσεις και την απαίτηση προστατευτικών μασκών προσώπου.

Θα ισχύει ο κανονισμός 3G, πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπεται η είσοδος σε όλους όσους φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης COVID-19, ή διαθέτουν αρνητικό διαγνωστικό τεστ κορωνοϊού. Για να μειωθούν τα φυσικά σημεία επαφής, καλό θα είναι οι  επισκέπτες να έχουν τα εισιτήριά τους στα τηλέφωνά τους.

«Χωρίς περιορισμούς για τον COVID-19 και με μια πρώτης τάξεως σειρά εκθετών, μπορούμε να επιστρέψουμε στην παροχή της πλήρους εμπειρίας εκτύπωσης και επιγραφής που περιμένουν οι επαγγελματίες από μια εκδήλωση FESPA», καταλήγει ο Michael Ryan. «Υπάρχει έντονη διάθεση στην κοινότητά μας για ζωντανές εκδηλώσεις και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των επισκεπτών που έχουν ήδη προεγγραφεί. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, η όρεξη για καινοτομία και προσωπικές συναντήσεις είναι μεγάλη και ανυπομονούμε να συμβάλλουμε στην ανάκαμψη του εκτυπωτικού κλάδου.»

Για περισσότερες πληροφορίες και συχνές ενημερώσεις σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια στην έκθεση, κάντε κλικ εδώ.

Για τις πιο πρόσφατες ταξιδιωτικές ενημερώσεις, κάντε κλικ εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για τη FESPA Global Print Expo 2022 και να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε, κάντε κλικ εδώ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη της FESPA Hellas. Το κόστος συμμετοχής είναι 50,00 € για μη μέλη που θα εγγραφούν χρησιμοποιώντας τον κωδικό FESM232 πριν από τις 25 Μαΐου. Για να μάθετε περισσότερα για την European Sign Expo 2022 κάντε κλικ εδώ.

Πηγή: https://www.fespa.com/en/news-media/press-releases/4-weeks-until-fespa-global-print-expo-2022-industry-gets-ready-to-put-print-back-in-motion